Logo
(Po-Pá, 10-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Magické zimní stolování, které vás vytrhne ze stereotypu.
25.01.2022 Inspirace
Magické zimní stolování, které vás vytrhne ze stereotypu.
Stůl se špičkovou jídelní soupravou, nablýskanými skleničkami a magickou dekorací. Pozvali jste na stolování rodinu, přátele na sváteční oběd, večeři ... číst celé
8 jednoduchých kreativních nápadů, jak si vytvořit zimní vesnici.
03.01.2022 Inspirace
8 jednoduchých kreativních nápadů, jak si vytvořit zimní vesnici.
Vánoční čas je za námi. Nastal čas mrazivé zimy, světla je málo a s nimi dlouhé tmavé noci. I když občas slunce prosvítí přes den tmavé šedé mraky, sv... číst celé
Víte, jak stylově zabalit dárky?
16.12.2021 Dekorujeme
Víte, jak stylově zabalit dárky?
Blíží se nejkrásnější den v roce, Štědrý den. Máte už koupené dárky, a právě teď je ten nejvhodnější čas je originálně zabalit. Důležitý je samozřejmě... číst celé
Zobrazit všechny články
Kreativní nápady a novinky newsletterem.

Vytvořte si svoji atmosféru! 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Lucie Broukalová, provozovatel www.decoupagetvoreni.cz, se sídlem Frostova 341, 109 00  Praha 11 - Petrovice, IČ 69313291, zapsaná v živnostenském rejstříku MěÚ Praha 6 pod č.j. MCP6 010774/2011. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Magické zimní stolování, které vás vytrhne ze stereotypu.
25.01.2022 Inspirace
Magické zimní stolování, které vás vytrhne ze stereotypu.
Stůl se špičkovou jídelní soupravou, nablýskanými skleničkami a magickou dekorací. Pozvali jste na stolování rodinu, přátele na sváteční oběd, večeři ... číst celé
8 jednoduchých kreativních nápadů, jak si vytvořit zimní vesnici.
03.01.2022 Inspirace
8 jednoduchých kreativních nápadů, jak si vytvořit zimní vesnici.
Vánoční čas je za námi. Nastal čas mrazivé zimy, světla je málo a s nimi dlouhé tmavé noci. I když občas slunce prosvítí přes den tmavé šedé mraky, sv... číst celé
Víte, jak stylově zabalit dárky?
16.12.2021 Dekorujeme
Víte, jak stylově zabalit dárky?
Blíží se nejkrásnější den v roce, Štědrý den. Máte už koupené dárky, a právě teď je ten nejvhodnější čas je originálně zabalit. Důležitý je samozřejmě... číst celé
Máte už na Advent vyzdobeno?
30.11.2021 Inspirace
Máte už na Advent vyzdobeno?
Advent v křesťanství znamená "čas příprav" před vánočním svátkem a trvá čtyři... číst celé
Kreativní nápady a novinky newsletterem. Vytvořte si svoji ATMOSFÉRU!
A je to! Už vám nic neunikne.

Create. Decorate. DIY.

Tvoř. Dekoruj. Udělej si sám.

 

2009-2022 © Copyright DecoupageTvoření.cz Všechna práva vyhrazena. Kopírování obrazového materiálu, šíření celých nebo částí textů, fotografií nebo zdrojových kódů obsažené na DecoupageTvoření, nesmí být v jakékoliv podobě využito bez výslovného souhlasu autora.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz