Logo
(Po-Pá, 10-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Letos na Vánoce bude každý mít stromek
30.11.2022 Inspirace
Letos na Vánoce bude každý mít stromek
Slyšeli jste ze svého okolí, že letos si prostě ten „velký stromek“ nemůže někdo dovolit? Že je prý „drahý, neskladný, náročný“. Jenže… všechno je tak... číst celé
8 jednoduchých kreativních nápadů, jak si vytvořit zimní vesnici.
19.11.2022 Inspirace
8 jednoduchých kreativních nápadů, jak si vytvořit zimní vesnici.
Vánoční čas je za námi. Nastal čas mrazivé zimy, světla je málo a s nimi dlouhé tmavé noci. I když občas slunce prosvítí přes den tmavé šedé mraky, sv... číst celé
Podzimní věnce, které zvládnete sami. Stačí pár designových ozdob.
23.09.2022 Inspirace
Podzimní věnce, které zvládnete sami. Stačí pár designových ozdob.
Vytvořte si dekoraci, která vám udělá radost, když se budete vracet domů. Dveře, kterými vcházíte do svého domova, si zaslouží nejlepší podzimní věnec... číst celé
Zobrazit všechny články
Získejte naše nejnovější příspěvky!

Přihlaste se k odběru našich nejnovějších příspěvků a bonusů!

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Lucie Broukalová, provozovatel www.decoupagetvoreni.cz, se sídlem Frostova 341, 109 00  Praha 11 - Petrovice, IČ 69313291, zapsaná v živnostenském rejstříku MěÚ Praha 6 pod č.j. MCP6 010774/2011. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Letos na Vánoce bude každý mít stromek
30.11.2022 Inspirace
Letos na Vánoce bude každý mít stromek
Slyšeli jste ze svého okolí, že letos si prostě ten „velký stromek“ nemůže někdo dovolit? Že je prý „drahý, neskladný, náročný“. Jenže… všechno je tak... číst celé
8 jednoduchých kreativních nápadů, jak si vytvořit zimní vesnici.
19.11.2022 Inspirace
8 jednoduchých kreativních nápadů, jak si vytvořit zimní vesnici.
Vánoční čas je za námi. Nastal čas mrazivé zimy, světla je málo a s nimi dlouhé tmavé noci. I když občas slunce prosvítí přes den tmavé šedé mraky, sv... číst celé
Podzimní věnce, které zvládnete sami. Stačí pár designových ozdob.
23.09.2022 Inspirace
Podzimní věnce, které zvládnete sami. Stačí pár designových ozdob.
Vytvořte si dekoraci, která vám udělá radost, když se budete vracet domů. Dveře, kterými vcházíte do svého domova, si zaslouží nejlepší podzimní věnec... číst celé
Sněženky a konvalinky, tohle je nejkrásnější pohled. A nemusíte zrovna klečet v hlíně pod stromy.
25.04.2022 Inspirace
Sněženky a konvalinky, tohle je nejkrásnější pohled. A nemusíte zrovna klečet v hlíně pod stromy.
Sněženky a konvalinky patří mezi první jarní květiny. Vybrali jsme několik inspirací na aranžování těmito květinami, které zdobí jejich bílý květ a př... číst celé
Získejte naše nejnovější příspěvky!
A je to! Už vám nic neunikne.

Create. Decorate. DIY.

Vytvoř. Dekoruj. Udělej si sám.

 

2009-2022 © Copyright DecoupageTvoření.cz Všechna práva vyhrazena. Kopírování obrazového materiálu, šíření celých nebo částí textů, fotografií nebo zdrojových kódů obsažené na DecoupageTvoření, nesmí být v jakékoliv podobě využito bez výslovného souhlasu autora.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz