1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Lucie Broukalová, provozovatel www.decoupagetvoreni.cz, se sídlem Frostova 341, 109 00  Praha 11 - Petrovice, IČ 69313291, zapsaná v živnostenském rejstříku MěÚ Praha 6 pod č.j. MCP6 010774/2011. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Bílé sovy.
24.09.2020 Dekorujeme
Bílé sovy.
Bílé sovy. Malé bílé sovičky jsou roztomilou dekorací do truhlíku. Já jsem k nim zvolila oranžovou dekoraci, neboť oči okolo soviček mají oranžovou ba... číst celé
Magnólie pro úchvatnou dekoraci.
29.04.2020 Dekorujeme
Magnólie pro úchvatnou dekoraci.
Bílé magnólie vykvétají brzy na jaře. Magnólie jsou krásné okrasné dřeviny typické svými velkými ozdobnými květy. Setkat se s nimi můžeme v zahradá... číst celé
Chytrý nápad: ze sisalu vytvořte mrkev!
15.04.2020 Inspirace
Chytrý nápad: ze sisalu vytvořte mrkev!
Jednoduchá a rychlá dekorace: mrkev. Mrkev, takhle obyčejná zelenina má všestranné použití. A protože má také výraznou oranžovou barvu, použila jse... číst celé
Umíme to sami: koš s jarními květinami.
19.03.2020 Dekorujeme
Umíme to sami: koš s jarními květinami.
Velký košík plný jarních květin. Proutěný koš vyplněný několika druhy květin vytvoříte snadno a bez velkých zkušeností floristů. Nejvíce vám zabere... číst celé
Tvořivé nápady do e-mailu.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
2009-2020 © Copyright DecoupageTvoření. Všechna práva vyhrazena. Kopírování obrazového materiálu, šíření celých nebo částí textů, fotografií nebo zdrojových kódů obsažené na DecoupageTvoření, nesmí být v jakékoliv podobě využito bez výslovného souhlasu autorů.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.