Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Vytvořte si koš plný jarních květin
26.05.2021 Dekorujeme
Vytvořte si koš plný jarních květin
Proutěný koš vyplněný několika druhy květin vytvoříte snadno a bez velkých zkušeností floristů. číst celé
Jedny sněženky = pět dekorací
03.03.2021 Inspirace
Jedny sněženky = pět dekorací
Jak ze sněženek vytvořit pět různých dekorací, aneb klasické dekorace z jarních květin. Jaro si přebírá od zimy nadvládu prostřednictvím drobných, ale... číst celé
Šiškový věnec za pár minut: z ramínka na kabát, až po velký přírodní věnec
19.01.2021 Inspirace
Šiškový věnec za pár minut: z ramínka na kabát, až po velký přírodní věnec
Naučte se, jak si vyrobit svůj šiškový věnec v několika jednoduchých krocích. Věnec snadno vyrobíte za pár korun a ... číst celé
Zobrazit všechny články

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Bc. Lucie Broukalová, provozovatel www.decoupagetvoreni.cz, se sídlem Frostova 341, 109 00  Praha 11 - Petrovice, IČ 69313291, zapsaná v živnostenském rejstříku MěÚ Praha 6 pod č.j. MCP6 010774/2011. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Vytvořte si koš plný jarních květin
26.05.2021 Dekorujeme
Vytvořte si koš plný jarních květin
Proutěný koš vyplněný několika druhy květin vytvoříte snadno a bez velkých zkušeností floristů. číst celé
Jedny sněženky = pět dekorací
03.03.2021 Inspirace
Jedny sněženky = pět dekorací
Jak ze sněženek vytvořit pět různých dekorací, aneb klasické dekorace z jarních květin. Jaro si přebírá od zimy nadvládu prostřednictvím drobných, ale... číst celé
Šiškový věnec za pár minut: z ramínka na kabát, až po velký přírodní věnec
19.01.2021 Inspirace
Šiškový věnec za pár minut: z ramínka na kabát, až po velký přírodní věnec
Naučte se, jak si vyrobit svůj šiškový věnec v několika jednoduchých krocích. Věnec snadno vyrobíte za pár korun a ... číst celé
6 jednoduchých zásad, jak si po Vánocích vyzdobit domov
13.01.2021 Inspirace
6 jednoduchých zásad, jak si po Vánocích vyzdobit domov
Je nový rok a pro většinu z nás to znamená, že je čas uklidit vánoční výzdobu. Obvykle počkáme do ... číst celé
Tvořivé nápady do e-mailu.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Create. Decorate. DIY.

Tvoř. Dekoruj. Udělej si sám.

 

2009-2021 © Copyright DecoupageTvoření. Všechna práva vyhrazena. Kopírování obrazového materiálu, šíření celých nebo částí textů, fotografií nebo zdrojových kódů obsažené na DecoupageTvoření, nesmí být v jakékoliv podobě využito bez výslovného souhlasu autorů.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.